Zárbetét-Lakat Webáruház
    Mobil biztonság
    Őrzés-Védelem
    Magánnyomozás
    Tűzvédelem
    Munkavédelem
    Távfelügyelet, Biztonságtechnika
    Környezetvédelem, Energetika
    ADR tanácsadás
    Létesítményüzemeltetés
    Oktatás
    Engedélyek, oklevelek
    Elérhetőségeink
 
U-lakatok

U-lakatok
Abus Bordo

Abus Bordo
Lánc + Lakat kombinációk

Lánc + Lakat kombinációk
Motorlakat, féktárcsazár

Motorlakat, féktárcsazár
Betonkampók

Betonkampók

Kerékpár u-lakat kínálatunk a két legnagyobb gyártónak tekinthető Abus és Kryptonite termékeire épül, hisz ezen két gyártó rendelkezik talán a legnagyobb tapasztalattal és elkötelezettséggel a minőségi és biztonságos kerékpár u-lakat gyártása terén. Napjainkban egyre inkább fordulnak a kerékpár tulajdonosok az u-lakat felé, hiszen megfizethető áron juthat a kerékpár tulajdonos egy kiváló ár/érték/biztonság arányú u-lakat termékhez. Ezek ugyan nem annyira flexibilisek mint például a láncos lakat, de köszönhetően az u-lakat formájának és az anyagvastagságnak, könnyedén ellenállnak egy átlagos méretű erővágónak. A legtöbb modell már a legbiztonságosabbnak mondható lamellás rendszerű zárbetét típussal szerelt, melyek védelmet nyújtanak felfúrás és finomnyitás ellen.

Abus Bordo hajtogatható lakatok abszolút unikumnak számítanak a bicikli lakat piacon, mivel relatíve könnyű súlyával és az általa nyújtott biztonsággal mindenképpen kitűnő választás lehet egy Abus Bordo kerékpár zár. A számos modell közül könnyen megtalálhatjuk a számunkra leginkább megfelelő Abus Bordo típust (ilyen lehet például a 6000, a 6100 és a Granit X-Plus 6500 modell, ami egyben az Abus Bordo lakat család zászlóshajójának is tekinthető), hiszen az adott típuson belül is rendszerint több méret és szín áll rendelkezésünkre. A belépő szintű modellek közül kiemelnénk az Abus uGrip 5700 Bordo típust, mely kiváló ár/érték arányával és kifejezetten könnyű súlyával igen nagy népszerűségnek örvend.

Láncos lakat, zár kínálatunkból a kerékpár és motor tulajdonosok egyaránt könnyedén választhatnak, hiszen a belépő szintű biztonsági lánc termékektől egészen a legnagyobb ellenállást tanúsító láncos lakat termékekig minden megtalálható. A lánc kiválasztásánál a láncszem keresztmetszetén túlmenően fontos szempont a hozzá tartozó lakat, vagy zár biztonsága is, hiszen egy biztonsági lánc önmagában mit sem ér, ha a lakatban található zárbetét könnyedén nyitható. A motor tulajdonosok körében az Abus motor lakat termékei a legnépszerűbbek, köszönhetően az általa nyújtott minőségi és biztonsági kivitelnek.

Motor féktárcsazár termékeink, illetve a kifejezetten motoros felhasználásra javasolt láncos lakat termékeink közül kiemelnénk az Abus riasztós féktárcsazár termékeit, melyek úgynevezett 3D-s mozgásérzékelővel rendelkeznek. A riasztó a motor megmozdítása esetén megszólal, így a tolvajt elriasztja a további kísérletektől, de egyben azt is megakadályozza, ha például a motor tulajdonosa a féktárcsazár levétele nélkül próbálna meg elindulni. A motor féktárcsazár további előnye, hogy kicsi, ezáltal könnyen hordozható a hozzá tartozó hordtáskában. Van olyan Abus féktárcsazár típus, amelyhez lánc is tartozik, ezáltal még a motort is ki lehet láncolni, például egy fához.

Betonkampó termékeink nagy szolgálatot teljesíthetnek egy garázsban vagy bicikli tárolóban, mellyel megakadályozhatók az egyszerű lopások. A betonkampó - másnéven horgony - közvetlenül az aljzat betonba kerül rögzítésre, így egy lánc alkalmazásával könnyedén rögzíthető hozzá motor és kerékpár egyaránt

munkavédelem
 

Minőségpolitika  -    -  Szakmai elismerések
Copyright 2011. PBSZ Kft. Minden jog fenntartva. Control-C 95 Bt. - webdesign